Banner Reseller webhosting

Reseller webhosting

Ontdek onze webhosting pakketten

RS-SMALL

€ 75,00
Prijs per jaar, excl. BTW
 • Webruimte 2.000 MB
 • Dataverkeer/mnd 100 GB
 • Domeinnaam
 • Aantal domeinnamen
 • E-mail-, FTP accounts
 • Mysql databases
 • PHP
 • Setup kosten GRATIS
Bestellen

RS-PRO

€ 120,00
Prijs per jaar, excl. BTW
 • Webruimte 10.000 MB
 • Dataverkeer/mnd 300 GB
 • Domeinnaam
 • Aantal domeinnamen
 • E-mail-, FTP accounts
 • Mysql databases
 • PHP
 • Setup kosten GRATIS
Bestellen

RS-EXPERT

€ 199,00
Prijs per jaar, excl. BTW
 • Webruimte 20.000 MB
 • Dataverkeer/mnd 500 GB
 • Domeinnaam
 • Aantal domeinnamen
 • E-mail-, FTP accounts
 • Mysql databases
 • PHP
 • Setup kosten GRATIS
Bestellen

De volgende domeinnaam TLD's (extensies) zijn inbegrepen in elk reseller webhostingpakket: .be | .nl | .eu | .com

Waarom reseller webhosting

Reseller webhosting is een interessante optie voor verschillende soorten gebruikers en bedrijven om meerdere redenen. Het stelt je in staat webhostingdiensten te verkopen onder je eigen merknaam, terwijl je de infrastructuur en technische ondersteuning van een etablisheerde hostingprovider gebruikt. Hier zijn enkele redenen waarom mensen kiezen voor reseller webhosting:

 1. Eigen bedrijf starten: Reseller hosting biedt een relatief lage drempel om een eigen webhostingbedrijf te starten. Je hoeft niet te investeren in dure infrastructuur of technische kennis op diep niveau. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor ondernemers die willen beginnen in de webhostingindustrie.

 2. Aanvullende dienstverlening voor bestaande bedrijven: Webdesigners, ontwikkelaars en digitale marketingbureaus kiezen vaak voor reseller hosting om hun klanten een compleet pakket van diensten aan te bieden. Naast het ontwerpen van websites of het uitvoeren van marketingcampagnes kunnen ze ook hosting aanbieden als onderdeel van hun servicepakket.

 3. Kostenbesparing: Door bulkruimte in te kopen en deze te verdelen onder verschillende klanten, kunnen resellers profiteren van lagere prijzen, wat leidt tot hogere marges. Dit kan een kosteneffectieve manier zijn voor kleine bedrijven om hun eigen websites en die van hun klanten te hosten.

 4. Aanpasbaarheid: Reseller hostingpakketten zijn vaak flexibel, waardoor je de vrijheid hebt om de hoeveelheid opslag, bandbreedte en andere bronnen aan te passen aan de behoeften van je klanten. Dit maakt het mogelijk om maatwerkoplossingen aan te bieden die beter voldoen aan de specifieke eisen van klanten.

 5. Merkopbouw: Je kunt je eigen merk opbouwen zonder dat je klanten weten dat je eigenlijk een reseller bent. Dit kan helpen bij het opbouwen van je bedrijfsidentiteit en loyaliteit onder je klanten, aangezien ze direct met jouw merk interageren voor hun hostingbehoeften.

 6. Geen technisch onderhoud vereist: Aangezien de hoofdhostingprovider verantwoordelijk is voor het onderhouden van de serverinfrastructuur en het zorgen voor uptime, kun je je concentreren op klantenservice en verkoop zonder je zorgen te hoeven maken over technische problemen.

Reseller webhosting kan dus een lucratieve en strategische keuze zijn voor diegenen die willen profiteren van de groeiende vraag naar webhostingdiensten, zonder de complexiteit en kosten van het direct beheren van serverinfrastructuur.

Resellerpakket beheren

De toegang tot een reseller controlepaneel dat eenvoudig en gebruiksvriendelijk is, biedt aanzienlijke voordelen voor het beheren en aanpassen van webhostingpakketten voor je klanten. Hier zijn enkele sleutelaspecten en voordelen van het gebruik van zo'n controlepaneel in je reseller hostingbedrijf:

Intuïtieve Interface

Een gebruiksvriendelijk controlepaneel heeft een intuïtieve interface die het eenvoudig maakt om te navigeren en de nodige acties uit te voeren zonder diepgaande technische kennis. Dit betekent dat je snel hostingpakketten kunt samenstellen, aanpassen en beheren, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Aanpassing van Pakketten

Met de mogelijkheid om je eigen pakketten samen te stellen, kun je flexibel inspelen op de specifieke behoeften van je klanten. Je kunt verschillende combinaties van middelen zoals schijfruimte, bandbreedte, e-mailaccounts en databases aanbieden. Dit stelt je in staat om concurrerende en aantrekkelijke pakketten te creëren die voldoen aan de uiteenlopende vereisten van je klanten.

Beheer van Klantenaccounts

Een goed ontworpen controlepaneel biedt efficiënte tools voor het beheer van klantenaccounts. Je kunt nieuwe accounts aanmaken, bestaande accounts wijzigen, en de status van elk account monitoren. Dit helpt bij het handhaven van een hoge kwaliteit van dienstverlening en ondersteunt proactief beheer.

Automatisering

Veel reseller controlepanelen bieden automatiseringsfuncties die routinetaken zoals facturering, accountcreatie, en back-ups kunnen vereenvoudigen. Automatisering bespaart tijd en vermindert de kans op menselijke fouten, wat bijdraagt aan een soepeler bedrijfsvoering.

Toegang tot Ondersteuning en Bronnen

Het controlepaneel biedt doorgaans directe toegang tot ondersteuningsbronnen, zoals kennisbanken, tutorials en klantenservice. Dit betekent dat je snel hulp en informatie kunt krijgen wanneer je die nodig hebt, wat de betrouwbaarheid en klanttevredenheid verhoogt.

Merkaanpassing

Sommige reseller controlepanelen bieden opties voor merkaanpassing, waardoor je het controlepaneel kunt personaliseren met je eigen logo en merkkleuren. Dit versterkt je merkidentiteit en biedt een meer professionele ervaring aan je klanten.

Samengevat biedt toegang tot een eenvoudig en gebruiksvriendelijk reseller controlepaneel de tools en flexibiliteit die nodig zijn om succesvol te zijn in de webhostingmarkt. Het stelt je in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden, efficiënt te beheren en je bedrijf te laten groeien, terwijl je een hoog niveau van service en ondersteuning aan je klanten biedt.

Technisch

Het gebruik van servers van A-kwaliteit in Nederlandse datacenters, zoals EvoSwitch, voor het hosten van reseller webhostingpakketten biedt verschillende voordelen die bijdragen aan de betrouwbaarheid, prestatie en veiligheid van de gehoste websites. Hieronder bespreek ik de belangrijke aspecten van dergelijke hostinginfrastructuur:

Hoogwaardige Servers

De inzet van moderne processors en tot 8 GB RAM geheugen zorgt voor snelle en efficiënte verwerking van websitegegevens, wat resulteert in verbeterde laadtijden en algemene prestaties voor de eindgebruiker. Dit is cruciaal voor het behouden van een positieve gebruikerservaring en het optimaliseren van de SEO-ranking, aangezien zoekmachines zoals Google de laadsnelheid van websites als een belangrijke rankingfactor beschouwen.

RAID 1 SSD of Beter

Het gebruik van RAID 1 SSD of geavanceerdere opslagoplossingen verbetert de databeveiliging en -integriteit. In een RAID 1-configuratie worden gegevens gespiegeld op twee schijven, waardoor de kans op dataverlies door hardwarefalen aanzienlijk vermindert. Mocht een van de schijven falen, dan blijven de gegevens beschikbaar op de andere schijf, waardoor de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd blijft.

Nederlandse Datacenters

De locatie van de datacenters in Nederland, zoals EvoSwitch, biedt voordelen op het gebied van gegevensbescherming en privacy, aangezien Nederland bekend staat om zijn strenge privacywetten en reguleringen. Bovendien kunnen klanten in en rond Europa profiteren van lagere latency en snellere gegevensoverdracht, wat resulteert in betere websiteprestaties voor lokale bezoekers.

Dagelijkse Externe Back-ups

Het dagelijks maken van externe back-ups is een essentiële veiligheidsmaatregel voor elke webhostingoplossing. Dit zorgt ervoor dat in het geval van gegevensverlies door menselijke fouten, cyberaanvallen of hardwarefalen, een recente back-up beschikbaar is om de website snel te herstellen. Door de back-ups extern te bewaren, wordt de redundantie verhoogd en wordt het risico op volledig dataverlies geminimaliseerd.

Conclusie

Het aanbieden van reseller webhostingpakketten op servers van A-kwaliteit in Nederlandse datacenters zoals EvoSwitch, met moderne processors, voldoende RAM, RAID 1 SSD of betere opslagoplossingen, en dagelijkse externe back-ups, benadrukt een commitment aan hoge prestaties, betrouwbaarheid, en veiligheid. Deze factoren zijn essentieel voor het opbouwen van vertrouwen bij resellers en hun eindklanten, en spelen een cruciale rol in het succes van elke webhostingonderneming.

Eenvoudig upgraden of uit te breiden

Reseller hostingpakketten zijn ontworpen met schaalbaarheid en flexibiliteit in gedachten, waardoor ze ideaal zijn voor groeiende bedrijven en ondernemers die hun dienstenaanbod willen uitbreiden. Een van de belangrijkste voordelen van een reseller hostingpakket is dat het relatief eenvoudig is om je pakket te upgraden of uit te breiden naarmate je bedrijf groeit of als de behoeften van je klanten veranderen. Hieronder volgt een uitleg over hoe dit proces werkt en waarom het zo voordelig is voor resellers.

Eenvoudige upgrades

Wanneer je als reseller meer opslagruimte, bandbreedte, of andere middelen nodig hebt, kun je eenvoudig je hostingpakket upgraden. Hostingproviders bieden vaak verschillende tiers van reseller pakketten aan, elk met hun eigen reeks middelen en mogelijkheden. Dit betekent dat je kunt beginnen met een kleiner pakket en naarmate je bedrijf groeit, je pakket kunt upgraden naar een hogere tier met meer middelen. Dit proces is doorgaans naadloos en kan vaak met slechts enkele klikken via het controlepaneel van de provider worden voltooid, zonder dat dit impact heeft op de uptime of service voor jouw klanten.

Flexibiliteit in resources

Reseller hostingpakketten zijn flexibel qua toewijzing van middelen. Dit betekent dat je de beschikbare middelen (zoals schijfruimte en bandbreedte) kunt verdelen over de verschillende websites die je host, op basis van hun individuele behoeften. Als een van je klanten bijvoorbeeld meer verkeer begint te genereren en meer bandbreedte nodig heeft, kun je hun toewijzing dienovereenkomstig aanpassen zonder dat dit invloed heeft op je andere klanten.

Kosten-efficiënt

Upgraden binnen een reseller hostingplan is ook kostenefficiënt. In plaats van meerdere individuele hostingpakketten te moeten beheren en betalen, biedt een enkel reseller pakket de mogelijkheid om meerdere klanten of projecten te hosten. Naarmate je meer middelen nodig hebt, zijn de kosten van het upgraden naar een groter pakket vaak aanzienlijk lager dan het beheren van afzonderlijke pakketten voor elke klant of website.

Geen technische zorgen

Aangezien de hostingprovider verantwoordelijk blijft voor het technisch beheer van de server, inclusief beveiliging, onderhoud, en updates, kun je je concentreren op het uitbreiden van je bedrijf zonder je zorgen te hoeven maken over technische problemen. Dit maakt het upgraden van je reseller pakket een zorgeloos proces, omdat de provider ervoor zorgt dat alle technische aspecten soepel blijven verlopen.

Conclusie

De mogelijkheid om eenvoudig te upgraden of uit te breiden maakt reseller hosting een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele en schaalbare oplossing voor webhosting. Het stelt je in staat om met je bedrijf mee te groeien en te voldoen aan de veranderende behoeften van je klanten, terwijl je profiteert van de voordelen van kostenefficiëntie en geen technische hoofdbrekens.

Ben je op zoek naar een reseller webhostingpakket op maat? Dan kan je bij onze helpdesk steeds terecht via e-mail of telefonisch ( +32 (0) 13 555 387 ). Je krijgt advies en indien nodig een vrijblijvende prijsofferte.

Domeinnaam aan lagere prijzen

Voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om domeinnamen te registreren, biedt het worden van een reseller een aantrekkelijke oplossing. Door als reseller op te treden, kunnen individuen en bedrijven domeinnamen in bulk inkopen tegen gereduceerde tarieven, om deze vervolgens door te verkopen aan hun eigen klanten. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen, vooral voor diegenen die een groot aantal domeinen beheren of die hun diensten willen uitbreiden om domeinregistratie aan te bieden.

Het reseller-programma maakt het mogelijk om zonder aanzienlijke voorafgaande investeringen toegang te krijgen tot lagere prijzen. Dit komt doordat leveranciers van domeinregistratiediensten vaak speciale tarieven en kortingen bieden aan resellers als onderdeel van hun partnerschappen. Bovendien biedt het zijn van een reseller de mogelijkheid om een breed scala aan domeinextensies aan te bieden, waardoor klanten een one-stop-shop ervaring krijgen voor al hun domeinnaambehoeften.

Naast de financiële voordelen, biedt het reseller-programma ook de flexibiliteit om eigen prijsmodellen en pakketten samen te stellen, waardoor resellers concurrerende en op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun klanten. Dit versterkt de klantrelaties en bevordert merktrouw, aangezien klanten geneigd zijn alle diensten onder één dak te houden.

In het kort, het worden van een reseller voor domeinnaamregistratie biedt een pad naar zowel kostenbesparing als bedrijfsgroei, zonder de noodzaak van aanzienlijke technische of financiële overhead. Het stelt ondernemers in staat om hun aanbod uit te breiden en tegelijkertijd hun winstmarges te vergroten door te profiteren van de lagere inkoopprijzen van domeinnamen.