Onderdeel van AlfaNet

Dedicated Server

Dé hosting oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke websites met veel bezoekers of voor hosters en webdesigners!

Gegarandeerde kwaliteit

AlfaDedicated is dé oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke website met veel bezoekers of voor internetbedrijven zoals hosters of webdesigners. U krijgt de volledige capaciteit van een server exclusief, enkel en alleen voor uw website(s)! Als u gegarandeerde kwaliteit wil, is een dedicated server ideaal voor u!

Domeinnamen aan lagere prijzen

Klanten van AlfaDedicated kunnen bij ons terecht voor registratie van meer dan 50 verschillende soorten domeinen aan voordelige tarieven. Vraag vrijblijvend meer info.

 

Support 7/7

Professionele en persoonlijke klantenservice. Contacteer ons best via e-mail. Wij maken gebruik van een een ticketsupport-systeem. Zo kunnen wij u, indien er zich een probleem voordoet, nog sneller helpen. Een correcte opvolging is gegarandeerd.

Dringend technisch probleem: Stuur een nood-SMS naar het nummer +32 (0)498 / 520 817. Vermeld duidelijk uw servernaam en/of klantnnummer. Wij doen dadelijk het nodige om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Datacenter

AlfaDedicated plaatst zijn servers enkel in kwalitatief hoogstaande datacenters in Nederland, gebruik makend van superieure hardware en de beste netwerkverbindingen. Momenteel staan al onze servers in Schuberg Phillis, Easynet en EvoSwitch te Amsterdam. Nieuwe klanten komen steeds in EvoSwitch, gebruik makend van het LeaseWeb netwerk. Een carrier-onafhankelijk datacenter, met een oppervlakte van 9000 vierkante meter.

Het datacenter heeft een totale capaciteit van 10 Megawatt en staat op een knooppunt van hoogwaardige en wereldwijde breedbandverbindingen met het internet. Het datacenter van EvoSwitch is redundant uitgevoerd bij stroomstoringen. De locatie wordt bovendien 24/7 door beveiligingspersoneel bewaakt.

 

Is dit de ideale oplossing voor u? Wij willen u hierin ondersteunen. Wij kijken samen met of dit de beste investering is naar uw noden en bezorgen na een grondig gesprek een offerte.

Vrijblijvende offerte aanvragen