Onderdeel van AlfaNet

 

Hosting voor elke website of applicatie

Webruimte bij AlfaHosting is kwalitatief en betaalbaar. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons in goede handen.

Linux hosting

Linux Hosting

Uw website online? Dan heeft u hosting nodig. Hosting voor elke type website, met of zonder CMS.


Vanaf € 2,42 / maand

(Inclusief BTW)

Lees meer Bestel Nu

Linux reseller hosting

Linux Reseller Hosting

Een resellerpakket is de ideale oplossing voor hen die meerdere sites beheren; webdesigners of startende webhosters.


Vanaf € 6,25 / maand

(Exclusief BTW)

Lees meer Bestel Nu

Virtual private server

Virtual Private Server

Beschik over een virtuele privé server, de ideale bedrijfsoplossing.


Vanaf € 42,50 / maand

(Exclusief BTW)

Lees meer Prijsaanvraag

Dedicated server

Dedicated Server

Dé hosting oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke website met veel bezoekers of voor hosters en webdesigners!


Prijs te bespreken

 

Lees meer Prijsaanvraag

Domeinnamen

Uw domeinnaam registreren bij AlfaHosting. Eenvoudige en snelle registratie. Ook te combineren met hosting. 24/7 support!

Controleer via ons formulier of de gewenste domeinnaam beschikbaar is voor registratie. Typ in het veld een domeinnaam naar keuze. Selecteer de gewenste extensie(s) (bv: .be,.nl) en klik op 'opzoeken'. Het is perfect mogelijk om meerdere extensies in één keer te controleren.

Domeinnamen

­

Wordt beheerd via web/incl/domeinnamen.php

Virtual Private Servers zijn een zeer goed alternatief voor dedicated servers en perfect voor hen die dat ietsje meer nodig hebben.

 

In detail

Technish

Alle servers beschikken over meerdere multicore Intel processors. Iedere VPS heeft recht op een aantal gegarandeerde CPU-shares, het geheugen wordt aan uw VPS toegewezen en is dus steeds ter beschikking. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere datacenters binnen de omgeving van Amsterdam, deze zijn TIER-3 of hoger. De data wordt geplaatst op een hardware RAID-10 disk array met voldoende cache en een batterij backup. Dit verhoogt de snelheid en bewaakt de data integriteit. Voor het netwerk zijn er 2 Gbit uplinks op verschillende switches. Er is ook een redundante stroomvoorziening aanwezig.

Backup

Back-ups vereist minstens 2 maal de opslag capaciteit van de VPS, als u een VPS hebt met 40 GB opslag is 80 GB opslag voor backups vereist. Restore van bestanden dienen aangevraagd te worden, u hebt zelf geen toegang hiertoe.

Hardware management

Standaard worden updates, patches, basic monitoring,... opgelost binnen de 24 uur. Deze service zit standaard inbegrepen.

Virtualisatie Software

Er wordt gebruik gemaakt van hardwarevirtualisatie op basis van KVM, zo worden alle hardwareonderdelen die aanwezig zijn geëmuleerd, zoals het BIOS, invoer/videokaart, harde schijf, processor(s), netwerkkaarten en RAM geheugen. Er zijn ook reserve servers en onderdelen op voorraad.

Service Level Agreement (SLA)

Deze optie kan u kiezen voor € 25,00 per maand. Hiermee krijgt u ondersteuning op de software die geinstalleerd is op uw account (Apache, PHP, MySQL, cPanel of DirectAdmin, ...). De responsetijd van deze optie ligt binnen 24 uur. U kan de responsetijd echter verkorten naar 8 (75 euro/maand) of 4 (125 euro/maand) uur. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Adminstratief

U sluit een overeenkomst af met een minimum periode van 12 maanden. Standaard wordt de betaling voorzien om het kwartaal maar het is mogelijk om dit ook half jaarlijks of jaarlijks te betalen. Bij jaarlijkse betalingen bekomt u trouwens een korting.

Dé hosting oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke websites met veel bezoekers of voor hosters en webdesigners!

Gegarandeerde kwaliteit

AlfaDedicated is dé oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke website met veel bezoekers of voor internetbedrijven zoals hosters of webdesigners. U krijgt de volledige capaciteit van een server exclusief, enkel en alleen voor uw website(s)! Als u gegarandeerde kwaliteit wil, is een dedicated server ideaal voor u!

Domeinnamen aan lagere prijzen

Klanten van AlfaDedicated kunnen bij ons terecht voor registratie van meer dan 50 verschillende soorten domeinen aan voordelige tarieven. Vraag vrijblijvend meer info.

 

Support 7/7

Professionele en persoonlijke klantenservice. Contacteer ons best via e-mail. Wij maken gebruik van een een ticketsupport-systeem. Zo kunnen wij u, indien er zich een probleem voordoet, nog sneller helpen. Een correcte opvolging is gegarandeerd.

Dringend technisch probleem: Stuur een nood-SMS naar het nummer +32 (0)498 / 520 817. Vermeld duidelijk uw servernaam en/of klantnnummer. Wij doen dadelijk het nodige om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Datacenter

AlfaDedicated plaatst zijn servers enkel in kwalitatief hoogstaande datacenters in Nederland, gebruik makend van superieure hardware en de beste netwerkverbindingen. Momenteel staan al onze servers in Schuberg Phillis, Easynet en EvoSwitch te Amsterdam. Nieuwe klanten komen steeds in EvoSwitch, gebruik makend van het LeaseWeb netwerk. Een carrier-onafhankelijk datacenter, met een oppervlakte van 9000 vierkante meter.

Het datacenter heeft een totale capaciteit van 10 Megawatt en staat op een knooppunt van hoogwaardige en wereldwijde breedbandverbindingen met het internet. Het datacenter van EvoSwitch is redundant uitgevoerd bij stroomstoringen. De locatie wordt bovendien 24/7 door beveiligingspersoneel bewaakt.

 

Is dit de ideale oplossing voor u? Wij willen u hierin ondersteunen. Wij kijken samen met of dit de beste investering is naar uw noden en bezorgen na een grondig gesprek een offerte.

Vrijblijvende offerte aanvragen